خبر ۳۰ مهر ۹۳:
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، نمایندگان با ارسال نامهای به رئیس مجلس شورای اسلامیخواستار پاسخگویی وزیر آموزش و پرورش در مورد قانون اقدام مربیان پیش دبستانی شدند.
در متن این نامه آمده است مطابق ماده ۲۳۶ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامیبه دلیل استنکاف از اجرای قانون استخدام از مربیان پیش دبستانی و … توسط وزیر محترم آموزش و پرورش خواستار رسیدگی از طریق کمیسیون ذیربط و در صورت استمرار انجام سایر مراتب مندرج در آیین نامه داخلی هستیم.
اسامیامضا کنندگان نامه به شرح زیر است:
۱-علیرضا محجوب
۲-نادر قاضیپور
۳- جبار کوچکینژاد
۴- سید مرتضی حسینی
۵- محمدرضا خان محمدی
۶- مشهدی عباسی
۷- حمیدرضا فولادگر
۸- ناخوانا
۹- دهدشتی
۱۰- دهقانی
۱۱- محمدرضا آَشتیانی
۱۲- محمد علیپور
۱۳- رضا رحمانی
۱۴- حسینی صدر
۱۵-امضای ناخوانا
در آیین این نامه نیز محمدرضا با هنر خطاب به محمدمهدی زارعی رئیس کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس نوشتند طبق آیین نامه اقدام شود.
خبر ۱۹ مهر ماه ۹۳ – بحث استخدام مربیان پیشدبستانی فعلاً منتفی است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: بحث استخدام مربیان پیشدبستانی فعلاً منتفی است.
خبرگزاری فارس: بحث استخدام مربیان پیشدبستانی فعلاً منتفی است
محمد دیمهور، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که «موضوع استخدام مربیان پیش دبستانی در چه مرحلهای قرار دارد؟»، اظهار داشت: بحث استخدام مربیان پیشدبستانی فعلاً منتفی است و مسئلهای که باقی میماند، پیشنهاداتی است که وزارت آموزش و پرورش برای ادامه فعالیت این افراد دارد.
وی ادامه داد: بخشی از مربیان پیشدبستانی به عنوان مؤسس مجوز دارند و میتوانند در مدارس دولتی از فضایی که در اختیارشان قرار میگیرد، استفاده کنند و برای کسانی که مجوز ندارند یا مؤسسانی که میخواهند سامان یافتهتر کار کنند، پیشنهاد دادهایم تا در قالب تعاونیهایی در استانهای مختلف کشور فعالیت کنند.
وی افزود: آموزش و پرورش هم مجوزی خواهد داد تا مراکز پیشدبستانی از نظر مالی و فضاهای آموزشی با حداقل قیمت تشکیل شوند و برای تعامل با مؤسسات بیمهای در این خصوص نیز تسهیلگری صورت میگیرد تا شرایط آنها بهتر شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش پرورش تصریح کرد: بهترین کاری که وزارت آموزش و پرورش میتواند در خصوص مربیان پیشدبستانی انجام دهد، این است که اگر اینها تعاونی تشکیل دهند، وزارت آموزش و پرورش از آنها حمایت همهجانبه کند.
خبر ۳۱ شهریور ۹۳ – دولت نسبت به اجرای قانون استخدام مربیان پیشدبستانی اقدام کند
عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش:
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامیتاکید کرد که دولت باید نسبت به اجرای قانون مصوب مجلس در مورد استخدام مربیان پیشدبستانی اقدام کند.محمدمهدی زاهدی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دربارهی رسیدگی به وضعیت استخدام مربیان پیشدبستانی گفت: بر اساس قانون مصوب سال ۹۱، از دولت انتظار میرود که به قانون احترام گذاشته و نسبت به اجرایی شدن آن اقدام کند.وی افزود: پسندیده نیست که این مساله باعث اختلاف و کدورتی میان دولت و مجلس شود، البته مجلس هم مکانیسمهایی در اختیار دارد که آن مکانیسمها در این مقطع به مصلحت کشور نیست که مطرح شود.رئیس کمیسیون آموزش مجلس با این حال در بیان این مکانیسمها گفت: یکی از مهمترین این مکانیسمها مادهی ۲۳۶ آیین نامهی داخلی مجلس است، که براساس آن هرگاه حداقل ۱۰ نفر از نمایندگان و یا هر کدام از کمیسیونها، عدم رعایت شؤونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس جمهور و یا وزیر و یا مسؤولان دستگاههای زیرمجموعه آنان را اعلام کنند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ارجاع میشود و چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد موضوع جهت رسیدگی به قوه قضائیه و سایر مراجع ذیصلاح ارسال میشود.زاهدی تصریح کرد: بنابراین در این مقطع نه در شان مجلس و نه در شان دولت میدانیم که بخواهیم وارد فاز اختلافی شویم، لذا انتظار میرود که دولت به قانون تمکین کرده و آن را اجرایی کند
خبر ۱۹ شهریور ماه ۹۳
بیش از ۱۰۰ نفر از مربیان هستیم که امروز مقابل نهاد ریاست جمهوری و در خیابان پاستور تهران تجمع کردهایم.
گروه سیاسی «تیتریک» ؛ مربیان پیش دبستانی امروز هم با تجمع چندین باره و این بار مقابل نهاد ریاست جمهوری تجمع اعتراضی برپا کردند.
مربیان پیش دبستانی بر اساس مصوبه مجلس قرار بود تعیین تکلیف شوند و برای آنها آزمون استخدامیبرگزار شود که بنا به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش هیچ گونه ردیف استخدامیبرای این افراد وجود ندارد.
یکی از مربیان پیش دبستانی گفت: بیش از ۱۰۰ نفر از مربیان هستیم که امروز مقابل نهاد ریاست جمهوری و در خیابان پاستور تهران تجمع کردهایم.
وی افزود: به دلیل اینکه ظاهراً یکی از مسئولان اداری نهاد ریاست جمهوری از دنیا رفته است، قصد داریم تا تجمع امروز همراه با سکوت باشد اما بنر مربوط به خواستههایمان را در دست داریم.
این مربی پیش دبستانی گفت: این احتمال وجود دارد با اضافه شدن جمعیت عصر امروز مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش این تجمع را ادامه دهیم.
به نظر میرسد در این برهه از زمان یکی از اقداماتی که میتواند شرایط کنونی را تغییر دهد، تشکیل کارگروهی متشکل از مسئولان وزارت آموزش و پرورش، دولت و مجلس شورای اسلامیاست تا مشکل این افراد به نحو شایستهای با حفظ حرمت، رسیدگی شود.
منبع: فارس
خبر ۱۲ شهریور ۹۳ – آمادگی برگزاری آزمون استخدامی ویژه مربیان پیش دبستانی را داریم
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، آزمون استخدامیمربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی را میتوان یکی از خبرسازترین اخبار آموزش و پرورش در طول ماههای اخیر عنوان کرد.
ماجرا از آن جا آغاز شد که طبق قانون مصوب مجلس در تاریخ ۱۷ مهر ۹۱ مقرر شد تا آموزش و پرورش از طریق برگزاری آزمون استخدامی، مربیان پیش دبستانی و نیروهای خرید خدمات آموزشی را طی مدت دو سال تعیین تکلیف کند. هم اکنون تنها یک ماه از فرصت قانونی آموزش و پرورش برای برگزاری این آزمون باقی مانده است اما برگزاری آزمون دچار افت و خیزهایی شده است.
علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش چندی پیش از برگزاری آزمون استخدامیمربیان پیش دبستانی در تاریخ ۱۷ مرداد خبر داد اما پس از آن بود که اعلام شد آزمون در تاریخ مقرر برگزار نخواهد شد چرا که هنوز ردیف استخدامیبرگزاری این آزمون از سوی هیئت دولت کسب نشده است.
دولتیها نیز دلایل مختلفی را درخصوص عدم اعطای ردیف استخدامیبیان میکنند، دلایلی همچون وجود نیروی مازاد در آموزش و پرورش، ضرورت چابک سازی دولت و پیش خور شدن ردیفهای استخدامیآموزش و پرورش در دولت گذشته.
مجلس برای پایان بخشیدن به این مشکل، طرح دو فوریتی استفاده از مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی به صورت حق التدریس را مطرح کرد اما این طرح نیز رای نیاورد و پس از آن بود که علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش با حضور در شبکه آموزش اعلام کرد: شاهد بودیم که مجلس طی چند روز گذشته طرح دو فوریتی استخدام مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی را تصویب نکرد. در آموزش و پرورش به دنبال این هستیم که اگر توانستیم ردیف استخدامیاز معاونت راهبردی ریاست جمهوری اخذ کنیم با برگزاری یک آزمون بر حسب نیازی که داریم تعدادی از نیروها را استخدام کنیم اما هنوز مجوزی نداریم و مجلس نیز طرح دو فوریتی استخدام این مربیان را تصویب نکرده است. بنابر این نمیتوانیم کاری انجام بدهیم.
این صحبتهای وزیر را شاید بتوان به نوعی ریختن آب پاکی بر روی دست مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی دانست.
اما در کش و قوس این ماجرا، مربیان پیش دبستانی که از بلاتکلیفی وضعیت خود گلایه دارند با تجمع در مقابل نهاد ریاست جمهوری خواستار برگزاری آزمون استخدامیمربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی و بستن این پرونده یک بار برای همیشه هستند.
حدود یک هزار نفر از مربیان پیش دبستانی که تعدادی از آنها نیز از شهرستانها به تهران آمده اند، برای سومین روز متوالی مقابل نهاد ریاست جمهوری تجمع کرده اند.
یکی از مربیان پیش دبستانی به تسنیم گفت: آموزش و پرورش اعلام میکند که با کمبود نیرو در مقطع ابتدایی مواجه است و برای حل این مشکل از نیروهای در آستانه بازنشستگی دعوت به همکاری کرده اند در حالیکه میتوانند هزینه ای را که به این نیروها پرداخت میکنند را به مربیان پیش دبستانی پرداخت کرده و از آنها به صورت حق التدریس استفاده کنند.
وی افزود: مسئولان در برابر تجمع مربیان پیش دبستانی تنها عنوان میکنند که این مشکل حل میشود در حالیکه ما به آنها گفته ایم در دولت قبل نیز این وعدهها به ما داده شد و تمام این کاغذبازیها را طی کرده ایم. خواسته به حق ما این است که یک ماه مانده به پایان فرصت قانونی، این آزمون برگزار شود اما برگزاری آزمون بهانه ای نشود که بخشی از مربیان پیش دبستانی را به دلیل اینکه نمره قبولی نگرفتند، حذف کنند.
این مربی پیش دبستانی عنوان کرد: دو سال فرصت برای برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی وجود داشت چرا در طول این دو سال زمینه لازم برای برگزاری آزمون را فراهم نکردند و حالا نیز اعلام میشود که دولت قبل ۶۰ هزار نفر را در آموزش و پرورش استخدام کرده و دیگر ظرفیتی برای جذب نیرو نداریم. وضعیت مربیان پیش دبستانی همانند گوشت قربانی است و خواسته به حق ما اجرای قانون مصوب مجلس، نادیده گرفته میشود.
از سوی دیگر نمایندگان مجلس معتقدند که آموزش و پرورش باید قانون را اجرا کند.
جبار کوچکی نژاد در این زمینه به تسنیم گفت: موضوع بلاتکلیفی برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی را با رئیس مجلس در میان گذاشته ایم و وی قول مساعد داده است که در این زمینه وزیر آموزش و پرورش را به مجلس بیاورد تا هر چه سریعتر مشکل حل شود.
وی افزود: اگر آموزش و پرورش را نهاد حاکمیتی بدانیم بر این اساس این وزارتخانه از دولت ۴۰ هزار ردیف استخدامیطلب دارد؛ وزیر آموزش و پرورش مسئول اجرای قانون مصوب مجلس است بنابراین باید آزمون مربیان پیش دبستانی را برگزار کند. وزیر آموزش و پرورش موظف است از حق و حقوق فرهنگیان در دولت دفاع کند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: آموزش و پرورش هم اکنون به نیروی انسانی نیاز داشته و از بازنشستگان برای همکاری دعوت میکند در چنین شرایطی میتواند از مربیان پیش دبستانی به جای نیروهای بازنشسته استفاده کند.
خبر ۱۱ شهریور ۹۳ – آمادگی برگزاری آزمون استخدامی ویژه مربیان پیش دبستانی را داریم
رئیس مرکز نیروی انسانی آموزش و پرورش درباره وضعیت مربیان پیشدبستانی گفت: مجوز برگزاری آزمون برای این افراد باید از سوی معاونت توسعه و منابع انسانی ریاست جمهوری صادر شود در غیر این صورت ما نمیتوانیم آزمونی برای مربیان این مقطع تحصیلی برگزار کنیم.
خسرو نظری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی میزان، در رابطه با واکنش های صورت گرفته نسبت به موضوع آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی و اظهار نظر عسگریآزاد؛ جانشین معاونت توسعه و منابع انسانی ریاست جمهوری که مربیان را افراد بیسواد و بدون مدرک خطاب کرده است، اظهار کرد: آموزش و پرورش آمادگی لازم برای برگزاری آزمون استخدامی ویژه مربیان پیش دبستانی را دارد.
وی در ادامه افزود: در اردیبهشت ماه امسال مضامین امتحان و فرجه لازم برای برپایی این آزمون از سوی آموزش و پرورش اعلام و برای دریافت مجوز به دولت ارسال شد تا دراین زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.
رئیس مرکز نیروی انسانی آموزش و پرورش با ابراز بی اطلاعی از تجمع مربیان در مقابل نهاد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: شاید بتوان از مربیان پیش دبستانی به عنوان جایگزین نیروهای بازنشسته در آموزش و پرورش استفاده کرد، هرچند که تعداد آنها بسیار بیشتر از این افراد است.
گفتنی است روز گذشته پس از اظهار نظر جانشین معاونت توسعه و منابع انسانی ریاست جمهوری که مربیان را افراد بیسواد و بدون مدرک خطاب کرده بود بیش از یکهزار نفر از مربیان پیش دبستانی از نقاط و شهرهای مختلف کشور در مقابل ساختمان ریاست جمهوری تجمع و در نامه ای اعتراض خود را به اجرایی نشدن قانون برگزاری آزمون استخدامی و سخنان عسگری آزاد اعلام کردند.
خبر ۳ شهریور ماه ۹۳موافقت مجلس با دو فوریت طرح الحاق تبصره ای به قانون استخدامیمعلمین حق التدریس
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه ۲ شهریور دو فوریت طرح الحاق یک تبصره به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامیمعلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش را با ۱۴۲ رای موافق، ۳۲ رای مخالف و ۱۰ رای ممتنع از مجموع ۲۰۴ رای به تصویب رساندند.
در صورت تصویب نهایی این طرح مربیان پیش دبستانی و نیروهای خرید خدمت آموزشی (گروههای تسریع شده در تبصره ۹) از حکم ماده ۸ قانون تعیین تکلیف استخدامیمعلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب ۲۳/۳/۱۳۸۸ مستثنی هستند و بار مالی ناشی از این امر از محل حق التدریس کارکنان رسمیوزارت آموزش و پرورش تامین میشوند.
خبر ۴ مرداد ۹۳- تلاش آموزش و پرورش برای تسریع در برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی
وزیر آموزش و پرورش از تلاش این وزارتخانه برای برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی خبر داد و گفت: بر اساس هماهنگی های انجام شده قرار است به زودی زمان برگزاری این آزمون مشخص شود.
علی اضغر فانی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت، درباره آخرین وضعیت برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی، افزود : با توجه به اهمیت این مهم، طی هماهنگی های انجام شده با محمد باقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، محمود عسکری آزاد جانشین معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری و فرهاد دژپسند معاون بودجه معاونت برنامه و نظارت راهبردی رییس جمهور معاونت توسعه مدیریت ، قرار است نحوه وزمان برگزاری این آزمون مورد بررسی واقع شود
وی ادامه داد : وزارت آموزش و پرورش جلسات متعددی را برای تعیین تکلیف برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی برگزار کرده و بی شک درآینده نزدیک زمان برگزاری این آزمون را اعلام خواهیم کرد.
خبر ۲۳ تیر ماه ۹۳ – آخرین وضعیت برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: دولت هنوز مجوز استخدامی را برای برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی صادر نکرده است همچنین زمان برگزاری این آزمون نیز مشخص نیست.
عبدالرسول عمادی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این پرسش ” وضعیت برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی به کجا رسید؟ و آیا تاریخی برای برگزاری این آزمون مشخص شده است؟” اظهار داشت: هنوز تاریخی برای برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی تعیین نشده است و همچنان بحث به روند پیشین ادامه دارد.
وی افزود: دولت هنوز مجوز استخدامی برای برگزاری این آزمون را صادر نکرده است. هر زمان که مجوز استخدام از سوی دولت ارائه شود ما آماده هستیم تا ظرف مدت دو ماه آزمون مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی را برگزار کنیم.
به گزارش تسنیم،عبدالوحید فیاضی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس که نماینده مجلس در کمیته سه نفره آموزش و پرورش، معاونت راهبردی ریاست جمهوری و مجلس برای پیگیری آزمون مربیان پیش دبستانی است،در گفتوگو با تسنیم عنوان کرد: هنوز در رابطه با برگزاری زمان آزمون مربیان پیش دبستانی به نتیجهای نرسیدهایم.
وی افزود: معاونت سرمایه انسانی ریاست جمهوری اعلام کرده که سهمیهای برای استخدام ندارد و برای استخدام بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری اقدام خواهند کرد یعنی به ازای هر سه نفر بازنشسته از آموزش و پرورش یک نفر استخدام شود. دولت در رابطه جذب نیروهای پیش دبستانی و شرکتی به دنبال این است که به ازای افراد بازنشسته در سالهای اخیر یک سوم ردیف استخدامی به آموزش و پرورش بدهد.
** آموزش و پرورش مجوز استخدام ندارد
به گزارش تسنیم، عمادی، رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در تاریخ ۱۸ تیر نیز به تسنیم گفته بود: زمانی میتوانیم آزمون مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی را برگزار کنیم که ردیف استخدامی از سوی دولت به ما اعطا شود. به عنوان مثال معاونت نیروی انسانی ریاست جمهوری اعلام میکند که آموزش و پرورش امسال میتواند از طریق برگزاری آزمون دو درصد استخدام داشته باشداما این مجوز برای سال ۹۳ وجود ندارد.
وی افزود: آزمون مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی به یک مطالبه در آموزش و پرورش تبدیل شده است. این نیروها چند سال در آموزش و پرورش و در دوره پیش دبستانی فعالیت کردهاند بنابراین توقع استخدام دارند، آموزش و پرورش نیز پیگیر برگزاری این آزمون است. علت اینکه آموزش و پرورش تاریخ ۱۷ مرداد را برای برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی اعلام کرد به این دلیل بود که امید داشتیم تا بتوانیم مجوز استخدام را از دولت دریافت کنیم.
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از سوی وزارت آموزش و پرورش به این مرکز اعلام شد که مقدمات لازم را برای برگزاری آزمون فراهم کنند،گفت: در جلساتی که بدین منظور برگزار شد اعلام کردیم که قرار است این آزمون برای استخدام چند نفر برگزار شود؟ برای این موضوع نیاز به ردیف استخدامی داریم اما هماکنون این مجوز استخدامی موجود نیست.
وی در پاسخ به این پرسش “نمایندگان مجلس عنوان میکنند که به آموزش و پرورش پیشنهاد دادهاند تا آزمون مربیان پیش دبستانی را برگزار کند و افراد پذیرفته شده را به صورت حق التدریس جذب کند تا بتواند مجوز استخدام را از دولت دریافت کند”، افزود: صرف برگزاری آزمون مهم نیست. زمانی میتوانیم آزمون را برگزار کنیم که بگوییم افرادی که در این آزمون پذیرفته شدهاند امتیاز استخدام در آموزش و پرور ش را دارند اما وقتی مجوز استخدامی را از دولت دریافت نکردهایم اگر هم آزمون را برگزار کنیم افراد پذیرفته شده در این آزمون در مقایسه با افرادی که پذیرفته نشدهاند چه امتیازی دارند وقتی پشتوانه استخدام ندارند.
خبر ۱۱ تیر ۹۳
آخرین وضعیت آزمون استخدامیمربیان پیشدبستانی
محمد دیمهور، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش و در پاسخ به این پرسش که «آخرین وضعیت برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی چگونه است و اگر این آزمون قرار است ۱۷ مردادماه برگزار شود نباید مواد آزمون و اطلاعرسانی در این خصوص انجام شود؟
اظهار داشت: یک تکلیف قانونی به استناد مصوبه مجلس برای برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی داشتیم که تا مهرماه مهلت ۲ ساله برای برگزاری آزمون مربیان پیش دبستان به اتمام میرسد و وزارت آموزش و پرورش باید نسبت به برگزاری آزمون و تعیین اولویت استخدامیاین نیروها اقدام کند.
وی افزود: وزارت آموزش و پرورش کارهای مقدماتی را انجام داده است و وزیر آموزش و پرورش هم زمان احتمالی برگزاری این آزمون را اواسط مردادماه اعلام کرد.
دیمهور صدور مجوز استخدام را نکته اصلی این موضوع عنوان کرد و گفت: صدور مجوز استخدام در اختیار معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری است و تا این لحظه مجوز استخدامیصادر نشده است تا آموزش و پرورش به استناد آن مجوز، قادر به جذب این نیروها باشد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا در این خصوص مشکلی وجود دارد و آیا آموزش و پرورش میتواند این آزمون را برگزار نکند؟»، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش نه مخالفتی با برگزاری آزمون دارد و نه خدایی نکرده به دنبال آن است که قانون را دور بزند.
وی افزود: خودمان را مکلف به انجام وظایف قانونی از جمله مصوبات مجلس میدانیم و مصوبه مجلس میگوید «آزمون برای تعیین اولویت استخدام»؛ یعنی آموزش و پرورش آزمونی برگزار کند و افرادی که واجد شرایط باشند و برگزیده شوند، در نوبت و اولویت استخدامهایی که آموزش و پرورش خواهد داشت، قرار گیرند.
دیمهور به خبرنگار فارس گفت: هماکنون آموزش و پرورش به نفع این مربیان پیشدبستانی تلاش میکند که اگر همکاری و همراهی از سوی معاونت نظارت راهبردی انجام شود، مجوز استخدام را دریافت و آزمون را برگزار کند.
وی در پاسخ به این پرسش که «آیا آموزش و پرورش وظایف خود را برای برگزاری این آزمون انجام داده است؟»، تصریح کرد: بله، همه مقدمات و تمهیدات برای برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی مشخص شده است و تمام این موضوعات را آموزش و پرورش تدبیر کرده است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا تعداد افرادی که مجاز به شرکت در آزمون مربیان پیش دبستانی و نیروهای خرید خدمت آموزشی هستند، مشخص شده است؟»، گفت: بله مشخص شده است، اما اطلاعات در اختیار امور اداری است و بنده از تعداد افراد واجد شرایط آزمون، اطلاع دقیقی ندارم.
این مقام مسئول در آموزش ابتدایی گفت: آموزش و پرورش تمام تلاش خود را برای برگزاری آزمون و استخدام این نیروها انجام داده است و برای آموزش و پرورش با توجه به کمبود نیرویی که در ابتدایی دارد، ورود این افراد به دوره ابتدایی یک مزیت است و به دنبال آن هستیم که هم آزمون برگزار شود و هم این نفرات استخدام شوند؛ اما یک هماهنگیهایی از لحاظ قانونی با مرجع صادر کننده مجوز وجود دارد که وزارتخانه مشغول پیگیری است.
خبر ۳۱ خرداد ۹۳
برگزاری آزمون استخدامی شرکتی ها و پیش دبستانی ها قطعی شد
کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جلسه خود، وزیر آموزش و پرورش را موظف کرد تا آزمون شرکتی ها و پیش دبستانی ها را برگزار کند.
عبدالوحید فیاضی عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در این باره به ایسنا گفت در جلسه ای که وزیر آموزش و پرورش حضور داشت،سوالاتی در مورد آزمون شرکتی ها و پیش دبستانی ها مطرح شد و نهایتا وزیر آموزش و پرورش موظف شد این آزمون را برگزار کند.
وی تصریح کرد : البته وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد در این زمینه ردیف بودجه ای نداریم اما کمیسیون به وی اعلام کرد بر اساس قانون باید این آزمون را برگزار کند.
خبر ۲۸ خرداد ماه ۹۳
وزیر آموزش و پرورش در الیگودرز با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورای عالی فرهنگی جذب نیرو در آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان خواهد بود گفت : این دانشگاه امسال دانشجو جذب می کند .
آقای فانی افزود : دانشجویانی که جذب این دانشگاه می شوند به استخدام آموزش و پرورش در می آیند و جذب دانشجوی بومی از هر منطقه صرفا برای همان منطقه خواهد بود .
خرم آباد – خبرگزاری مهر: وزیر آموزش و پرورش از اعلام خبرهای خوش در زمینه فوق العاده شغل فرهنگیان دوره ابتدایی در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر فانی در حاشیه سفر به استان لرستان در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه به پیشنهاد فوق العاده شغل فرهنگیان دوره ابتدایی گفت: این موضوع در دست بررسی است و کارهای مقدماتی آن انجام شده است.
آخرین وضعیت فوق العاده شغل فرهنگیان دوره ابتدایی
وی عنوان کرد: کارهای مربوط به فوق العاده شغل فرهنگیان دوره ابتدایی در حال انجام است و به زودی خبرهای خوشی در این زمینه به فرهنگیان داده می شود.
کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز خود، وزیر آموزش و پرورش را موظف کرد تا آزمون شرکتیها و پیشدبستانیها را برگزار کند.
عبدالوحید فیاضی عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در این باره به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: در جلسه امروز که وزیر آموزش و پرورش حضور داشت، سوالاتی در مورد آزمون شرکتیها و پیشدبستانیها مطرح شد و نهایتا وزیر آموزش و پرورش موظف شد این آزمون را برگزار کند.
وی تصریح کرد: البته وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد در این زمینه ردیف بودجهای نداریم اما کمیسیون به وی اعلام کرد براساس قانون باید این آزمون را برگزار کند.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین عباسپور نماینده بویینزهرا سوالاتی را در رابطه با شبانهروزیها و مدیریت در انتصابات سیاسی در آموزش و پرورش مطرح کرد که از پاسخهای وزیر در مورد دو سوال خود قانع شده و برای سه سوال باقیمانده نیز وزیر آموزش و پرورش، قول رسیدگی داد و در غیر این صورت نماینده سوال کننده سوال خود را به صحن علنی مجلس ارجاع میدهد.
عباس مقتدایی خوراسگانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در خصوص عدم صدور مجوز از سوی دولت برای برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی گفت: موضوع رسیدگی به مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی که سابقه ی فعالیت در آموزش و پرورش را داشتهاند سالها در دستور کار وزارت آموزش پرورش و مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
وی در ادامه افزود: مجلس نهم برای آنکه بتواند مشکل را حل کند با تصویب قانون این اجازه و اختیار را به وزارت آموزش و پرورش داد که نسبت به تعیین تکلیف مربیان و نیروها اقدام کند.
دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:در قانونی که در اولین ماه های فعالیت مجلس نهم تصویب شد چنین مقرر شده بود که وزارت آموزش و پرورش در مدت دو سال نسبت به تعیین تکلیف مربیان اقدام کند و با توجه به جنسیت، رشته تحصیلی و مکان و محل فعالیت آنان و برخی شرایط دیگر از جمله نیاز وزارت آموزش و پرورش تکلیف را انجام دهد.
مقتدایی با اشاره به اینکه در طول ماه های گذشته چندین بار به وزارت آموزش و پرورش در این خصوص تذکراتی را ارائه داده ایم تصریح کرد: با تشکیل جلسات متعدد در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تلاش کردیم تا زمینهی انجام این تکلیف برای آموزش و پرورش مهیا گردد اما با عنایت به اینکه هرگونه استخدام نیازمند دریافت مجوز از سوی بخشی مربوطه در معاونت ریاست جمهوری است متأسفانه این روند به نتیجهی مطلوبی نرسیده و در نهایت در هفتههای گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مجددا به این موضوع با شتاب و جدیت بیشتری ورود پیدا کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه زمان تعیین شده رو به اتمام است جلسهی ویژهای به همین منظور دور رو گذشته با حضور وزیر آموزش و پرورش، مقامات مسئول در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهور، مرکز پژوهشهای مجلس و برخی از متولیان دیگر تشکیل شد و در آن جلسه وزیر آموزش و پرورش همچنین کارشناسان معاونت مربوط به ریاست جمهوری توضیحاتی را ارائه کردند و نمایندگا